Zijnstijl Haarstijl

Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl December 2018

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via info@zijnstijlhaarstijl.nl!

 


  Combideals december!

De maand december is al duur genoeg.. Waarom dan niet profiteren van aantrekkelijke kortingen? Daarom ook onze combideals! Hoe hoger het bedrag dat u spendeert aan uw verzorgings  of stylingsprodukten, hoe hoger de korting op uw behandeling! En elk 3e produkt 50% korting! Dat is toch een topdeal?

 

 


Produkt uitgelicht: Deze maand meerdere..

Deze hele maand vind u in de salon meerdere afgeprijsde produkten. Dat kan te maken hebben met oude verpakkingen, gaat uit de verkoop of is gewoon groot ingekocht. Loop lekker naar binnen en zie wat we voor u in de aanbieding hebben. We adviseren u graag!

Soms wel kortingen tot meer dan 50%!

 


Maandactie:

Decembermaand = kadomaand!

Inmiddels traditie bij Zijnstijl Haarstijl: de decembermaand kadomaand. Zo rond de Kerst kunt u weer van allerlei lekkers op tafel verwachten en hebben we uiteraard weer een geschenkje voor u. Dit keer iets kleins, maar zeer geschikt voor dagelijks gebruik….


Cranberry Fair te Delfzijl!

Vrijdag 6, Zaterdag 8 en Zondag 9 December staat weer in het teken van de Cranberry Fair, inmiddels een terugkerend evenement! Een gezellige fair in kerstsfeer met een groot aanbod aan zeer uiteenlopende standhouders. Uiteraard kunt u ons daar ook vinden, met de beste adviezen en de mooiste aanbiedingen. Ook kunt u genieten van een een echte schaatsbaan! Zien we u aankomend weekend?


Dickens/Kerstmarkt Grotestraat Bedum

Vrijdag 14 December Kerst/Dickensmarkt in de Grotestraat te Bedum. Ruim 40 kramen, diverse oude ambachten, kaarsen maken, lekker eten op diverse plekken. Uiteraard ontbreken ook de optredens van diverse muzikanten en koren niet! Kortom; een bezoekje meer dan waard!


 

 

 


Feestelijke ideeën voor een geslaagde Kerst!

Zijnstijl Haarstijl zou Zijnstijl Haarstijl niet zijn als we niet bol staan van de ideeën voor geslaagde kerstkapsels. Wilt u ook graag eens wat anders? We helpen u graag door onze inspiratie met u te delen, en zo voor een ‘kapsel op maat’ te zorgen. Van vlecht tot opsteken, van figuurtjes tot felle kleur, bijna alles kan.


 

 

 


Extra inzet team en extra openingsuren

De Kerstperiode is een heel gezellige en drukke periode. We zetten daarom uiteraard extra personeel in én zijn MAANDAG 24 DECEMBER de hele dag geopend


 

 

 


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | WagenborgenWordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browserafmelden van de lijst


Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst