Zijnstijl Haarstijl

 

Afspraak inplannen & openingstijden checken


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl Februari 2019

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via [email protected]!

 


Tijd vliegt!

Dat was de maand Januari alweer. Voor velen ‘Dry January’ wat we uit de media mochten vernemen, of maand van de goede voornemens! Heeft uw goede voornemens, en heeft u die deze hele maand al kunnen volhouden? Onze goede voornemens zijn helder: doorgaan op dezelfde voet, maar met uiteraard weer wat verrassingen gaande het jaar. U weet het, we staan nooit stil. De salons netjes houden, trainingen voor het personeel (dus voor U!) nieuwe produkten en technieken. Hou ons in de gaten! En, we zouden u zeer dankbaar zijn als u met ons meekijkt naar een nieuwe aanwinst voor ons team! De gouden tip wordt beloond met een heerlijke slagroomtaart!


Maandactie!

Deze maand hebben we een mooie actie afgesproken met Specsavers in Delfzijl! Bij een knippen/kleuren behandeling óf knippen/scheren behandeling krijgt u een voucher van de specsavers met een zéér aantrekkelijk aanbod! Voor meer informatie kunt u terecht in de salon naar keuze. Veel voordeel, want hoe belangrijk is het dat u uw kapsel ook echt goed ziet…!


Product uitgelicht:

Een veelzijdig kleurenpalet voor technieken met directe pigmenten en voor het afwerken van de kleur in de salon.

– Eigentijdse selectie van tinten

– Op gel gebaseerde formule is eenvoudig aan te brengen

– Tinten vervagen gelijkmatig mee met de toon

 

– Kan worden verwijderd door het haar op te lichten

– Neon tinten geven licht in zwart UV-light

– Fantastische, langdurige glans

– Veganistische formule en ammonia-vrij

 Deze hele maand slechts € 17,50


Vaste klanten weten het al lang! Bij Zijnstijl Haarstijl wordt loyaliteit beloond. Denk aan het spaarsysteem met € 7,50 korting, denk aan de combideals (tot 50% korting op een produkt) én aan onze abonnementen! Met deze laatste vorm kunt u u voor een vast laag tarief per maand elke 3 weken naar de kapper! Vraag in de salon naar de mogelijkheden, of check onze www.zijnstijlhaarstijl.nl

 

 


Valentijn 2019:

Schrijf u in (laat uw gegevens achter) bij één van de salons ALLEEN op 13 februari. Uit de achtergelaten gegevens wordt per loting een adres getrokken. Deze persoon is de winnaar van een heerlijk verrassend valentijnspakket!


Wat gaan we in 2019 doen qua acties?

U weet het… Elke maand een nieuwe actie én een produkt met een aantrekkelijke korting, dat zijn o.a. de vaste waarden bij Zijnstijl Haarstijl! Wat kunt u dit jaar o.a. verwachten? Denk aan vader en moederdagacties, leuke geschenkjes, lekkere acties en nog veel meer. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit voor te bereiden! We zien u deze maand graag, en wensen u alvast een fijne februari toe!


 

 

 


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | WagenborgenWordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser: afmelden van de lijst


Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst