Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl April 2019

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via [email protected]!

 


Op naar de lente!

Wat een heerlijke periode breekt er weer aan, tenminste, daar gaan we voor. De eerste terrasdagen zijn al geweest, mensen zijn alweer gespot in hun nieuwste lente/zomer outfit. Kortom; we hebben zin in de zon! Uiteraard mag een mooi kapsel niet ontbreken bij je nieuwe look! We nodigen je dan ook van harte uit om langs te komen, om samen met ons te sparren voor je nieuwe kapsel. Uiteraard geheel vrijblijvend, maar geloof ons, je wilt niet meer weg na het horen van al dat moois!!


Maandactie!

Deze maand hebben we een mooie actie afgesproken met Groenrijk in Appingedam! Bij een behandeling naar keuze in de salon, maakt u kans op een metamorfose van uw voordeur.. Wat zegt u hoor ik u denken? De afbeelding spreekt voor zich! Laat uw gegevens achter in de salons, en maak kans op die fantastische prijs!


Product uitgelicht:

Sexy Hair!

Hard Up Hard Holding Gel is een extra sterke gel, die de mogelijkheid biedt om allerlei haarstijlen te creëren.Geeft veel glans, schilfert niet, laat geen grijze waas achter. Kan gebruikt worden op nat en droog haar.Bevat UV Filter en is geschikt voor alle haartypes

Deze hele maand slechts € 15,00


Stichting Haarwensen steunen we al geruime tijd! Van de afgeknipte vlechten van de ‘donateurs’ maken ze prachtige pruiken voor kinderen die door een (haar) ziekte kaal, of gedeeltelijk kaal zijn. Een enorm goede stichting, die wij ondersteunen door maar liefst 50% korting te geven op de knipbeurt! Dus als u wil doneren, knippen wij er een mooi model in met maar liefst de helft korting! Check www.haarwensen.nl voor de voorwaarden voor de donatie.

 

 


Vlechtcursussen 2019:

Dit jaar trappen we af met een vlechtcursus voor de papa’s in Bedum! Even alleen voor de mannen onder ons, die toch ook wel eens een keer dat haar van de dochters willen doen. Datum is nog niet bekend, maar met genoeg animo plannen we er samen met u één in. Aanmelden via [email protected] of via 050-3011189


Wat gaan we in 2019 verder doen qua acties?

U weet het… Elke maand een nieuwe actie én een produkt met een aantrekkelijke korting, dat zijn o.a. de vaste waarden bij Zijnstijl Haarstijl! Wat kunt u dit jaar o.a. verwachten? Denk aan vader en moederdagacties, leuke geschenkjes, lekkere acties en nog veel meer. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit voor te bereiden! We zien u deze maand graag, en wensen u alvast een fijne maand toe! De eerste evenementen hebben we al achter de rug zoals u hier beneden ziet.


 

 

 


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | Wagenborgen
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst