Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl Mei 2019

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via [email protected]!

 


Zijnstijl Haarstijl blijft verrassen!

Dit jaar November bestaat Zijnstijl Haarstijl 10 jaar! In die periode hebben we al veel bereikt. Modernisering, acties, nieuwe salons en opfrissen van bestaande zaken. Uiteraard blijven we daar voor gaan, en hopen u te blijven verrassen. Uiteraard ook met kwaliteit! Mocht u zelf ideeën of opmerkingen hebben, horen we graag van u via [email protected]


Maandactie!

Deze maand hebben we een mooie actie voor u! Women only! Een heerlijke wasbehandeling mét massage bij het boeken van een willekeurige behandeling. En uiteraard met onze combideals een aantrekkelijke korting op de shampoos!

Product uitgelicht:

Roverhair!

Travel Kit Argan Lijn Roverhair, shampoo en masker!

Shampoo : Met Arganolie en Macadamia-olie, voor elk haartype, in het bijzonder voor behandeld en droog en dor haar. Voor verzorgende reiniging en gehydrateerd, soepel, zacht en glanzend haar.

Masker:  Hydraterend en verzorgend masker. De speciale combinatie van Macadamia-olie, Argan-, amandel- en kokosolie hydrateert en voedt elk haartype, in het bijzonder droog, dof en beschadigd haar. Zorgt voor handelbaar, zijdezacht en glanzend haar.

Deze hele maand slechts € 14,95


Stichting Haarwensen steunen we al geruime tijd! Van de afgeknipte vlechten van de ‘donateurs’ maken ze prachtige pruiken voor kinderen die door een (haar) ziekte kaal, of gedeeltelijk kaal zijn. Een enorm goede stichting, die wij ondersteunen door maar liefst 50% korting te geven op de knipbeurt! Dus als u wil doneren, knippen wij er een mooi model in met maar liefst de helft korting! Check www.haarwensen.nl voor de voorwaarden voor de donatie.

 

 


Vlechtcursussen 2019:

Dit jaar trappen we af met een vlechtcursus voor de papa’s in Bedum! Even alleen voor de mannen onder ons, die toch ook wel eens een keer dat haar van de dochters willen doen. Datum is nog niet bekend, maar met genoeg animo plannen we er samen met u één in. Aanmelden via [email protected] of via 050-3011189


Wat gaan we in 2019 verder doen qua acties?

U weet het… Elke maand een nieuwe actie én een produkt met een aantrekkelijke korting, dat zijn o.a. de vaste waarden bij Zijnstijl Haarstijl! Wat kunt u dit jaar o.a. verwachten? Denk aan vader en moederdagacties, leuke geschenkjes, lekkere acties en nog veel meer. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit voor te bereiden! We zien u deze maand graag, en wensen u alvast een fijne maand toe! De eerste evenementen hebben we al achter de rug zoals u hier beneden ziet.


 

 

 


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | Wagenborgen
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst