Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl Juli 2019

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via [email protected]!

 


Op naar de zomer!

Ons pandje aan de Grotestraat in Bedum heeft ook een metamorfose gehad! U ziet het, van alle markten thuis. Uiteraard helpen we u ook graag weer met een leuke, frisse zomerse coupe! Deze maand om extra te motiveren, belonen we elke behandeling vanaf € 100 met een gratis drinkfles! Ga blond, bruin, zilver of grijs, maar met dit kadootje ga je altijd voor groen!


Maandactie!

Deze maand weer een leuke maandactie! Bij een behandeling naar keuze in de salon, vanaf een totaalbedrag van € 100,00 krijgt u een gratis drinkfles! Ga groen, en verspil zo weinig mogelijk plastic.


Product uitgelicht:

Resorge Green Therapy, Tangle Out Bi-Fase

Een hele mond vol!

Een leave-inn conditioner met de volgende eigenschappen:

Biacre Resorge Green Tangle Out is ideaal voor kinderen met lang haar. Biacre Resorge Green Tangle Out is voor alle haartypes. Heeft een onmiddelijke ontklittende werking op zelfs het moeilijkste haar.

Gebruik: Goed schudden voor gebruik.  Voor een anti-klit effect op vochtig haar spijten en met een kam verdelen. Voor een glanssmakend effect na het kammen kleine hoeveelheden product gelijkmatig spuiten.

Deze hele maand slechts € 14,95


Beleefpas Appingedam!

De ‘Beleef Stad Appingedam Pas’ is gratis. De pas kan online worden besteld. Maar deelnemende ondernemers verstrekken de pas ook aan klanten die in hun zaak aankopen doen. Iedere pas is voorzien van een nummer. Met dat nummer nemen paseigenaren deel aan een soort loterij waarbij iedere maand grote prijzen in de wacht kunnen worden gesleept zoals e-bikes, tuinsets en badkamers (ter waarde van circa 2500 euro). Als klap op de vuurpijl wordt in september eenmalig een hoofdprijs uitgeloofd in de vorm van een auto.

Punten verzamelen

Hoe werkt het passysteem? Bij iedere aankoop storten deelnemende winkeliers punten op de pas van de klant. ,,Hoe meer punten deelnemers verzamelen hoe groter de kans op een prijs’’, vertellen de bestuursleden Gert de Groot en Jenz Verbogt (op de foto bij de hangende keukens) van de twee jaar geleden opgerichte vereniging Marketing Appingedam. Alle acht ondernemersverenigingen in de stad participeren in dit overkoepelende orgaan.

Doen dus!


Vlechtcursussen 2019:

Dit jaar trappen we af met een vlechtcursus voor de papa’s in Bedum! Even alleen voor de mannen onder ons, die toch ook wel eens een keer dat haar van de dochters willen doen. Datum is nog niet bekend, maar met genoeg animo plannen we er samen met u één in. Aanmelden via [email protected] of via 050-3011189


Wat gaan we in 2019 verder doen qua acties?

U weet het… Elke maand een nieuwe actie én een produkt met een aantrekkelijke korting, dat zijn o.a. de vaste waarden bij Zijnstijl Haarstijl! Wat kunt u dit jaar o.a. verwachten? Denk aan leuke geschenkjes, lekkere acties en nog veel meer. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit voor te bereiden! We zien u deze maand graag, en wensen u alvast een fijne maand toe!


 

 

 


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | Wagenborgen
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst