Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken 


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl September 2019!!

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via [email protected]!


Zijnstijl Haarstijl heeft weer een primeur!!

Zoals u waarschijnlijk weet waren we één van de eerste in de regio die een online agenda aanbood. U kunt al jaren bij ons 24 u per dag, 7 dagen in de week uw afspraak inplannen, geheel gratis. Wat een gemak! Nu gaat binnenkort deze service weer een stapje verder. Bent u onderweg, en besluit u last minute geknipt te willen worden?? Met de app van Spots kan dat! U checkt real time onze beschikbaarheid, en kunt meteen een afspraak plannen. Meer info en de link naar de app volgt met de volgende nieuwsbrief, en uiteraard via onze social media! Hou ons in de gaten, want we sturen u binnenkort een update!


Maandactie Restanten Sale!!

Deze maand weer een leuke maandactie! Alle uitlopende produkten voor een zeer scherp tarief van € 10!


Produkt uitgelicht:

Zilver Shampoo van Biacre

Goodbye geel haar, hello zilvershampoo!

Zilvershampoo is een shampoo met blauw/paarse pigmenten. Het wordt voornamelijk door mannen en vrouwen met blond of grijs haar gebruikt. Het haalt namelijk die vervelende, gele gloed uit het haar. Door de shampoo worden de haren mooi koel van kleur. .

Deze hele maand slechts € 10,00!!


Beleefpas Appingedam!

Vergeet uw BELEEFPAS niet!

De ‘Beleef Stad Appingedam Pas’ is gratis. De pas kan online worden besteld. Maar deelnemende ondernemers verstrekken de pas ook aan klanten die in hun zaak aankopen doen. Iedere pas is voorzien van een nummer. Met dat nummer nemen paseigenaren deel aan een soort loterij waarbij iedere maand grote prijzen in de wacht kunnen worden gesleept zoals e-bikes, tuinsets en badkamers (ter waarde van circa 2500 euro). Als klap op de vuurpijl wordt in september eenmalig een hoofdprijs uitgeloofd in de vorm van een auto.

Punten verzamelen

Hoe werkt het passysteem? Bij iedere aankoop storten deelnemende winkeliers punten op de pas van de klant. ,,Hoe meer punten deelnemers verzamelen hoe groter de kans op een prijs’’!

Doen dus!

Bedum!Inmiddels is de naam Zijnstijl Haarstijl bijna overal bekend! Delfzijl, Appingedam, Bedum, Spijk en Wagenborgen zijn we gevestigd, en wie weet waar nog meer toekomstig! Vandaag willen we Bedum even in de kijker zetten. Midden in het centrum in een authentiek pandje, die zeer recent weer mooi is opgefrist. Een ruim opgezette salon met alle voorzieningen en uiteraard ons ervaren team. We werken hier op afspraak. Tot snel!


Wat gaan we in 2019 verder doen qua acties?

U weet het… Elke maand een nieuwe actie én een produkt met een aantrekkelijke korting, dat zijn o.a. de vaste waarden bij Zijnstijl Haarstijl! Wat kunt u dit jaar o.a. verwachten? Denk aan leuke geschenkjes, lekkere acties en nog veel meer. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit voor te bereiden! We zien u deze maand graag, en wensen u alvast een fijne maand toe!


 

 

 

 


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | Wagenborgen 

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst