Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken 


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl Oktober 2019!!

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via [email protected]!


Zijnstijl Haarstijl bestaat 10 jaar in November!!

Wow, wat vliegt die tijd.. Een veelgehoorde kreet, echter daardoor niet minder waar. 1 November 2009 tekenden we voor de overname van toen nog haarverzorging Barber in Delfzijl, Appingedam en Spijk. Inmiddels bijna 10 jaar verder, en vestigingen in Bedum en Wagenborgen erbij. Appingedam een rigoreuze verhuizing naar een nieuwe locatie te Overdiep. Verder veel tijd en geld geïnvesteerd in het ‘fris’ houden van de salons. Denkt u aan nieuw interieur, energiezuinige LED verlichting (alleen Spijk nog!) en de buitenkant van de panden. Ook blijven we innoveren met acties (elke maand weer), een heuse webshop en online bereikbaarheid via de social, de online agenda en ons laatste wapenfeit: de app van Spots!


Maandactie Oktober November December!

Aangezien November dit jaar een hele bijzondere maand is voor ons en we in December ook altijd wat extra’s doen voor onze klanten, hebben we dit jaar 2 feestmaanden bij Zijnstijl Haarstijl. Wat we daar gaan doen? Dat kunt u zelf gaan meemaken. Op gezette tijden en dagen hebben we gewoon weer wat extra’s, een klein geschenkje, een leuke attentie of in ieder geval iets waar we u als klant graag mee willen bedanken voor uw jarenlange, trouwe bezoek óf voor het feit dat u wellicht pas nét klant bent geworden!

De ‘basis’ aanbieding voor Oktober is in ieder geval al een hele fijne: Bij een knip en kleurbehandeling krijgt u 6 gratis highlights!


PERSONEELSTRIP:

Fijn, een reisje naar Berlijn….

Niet alleen willen we u als klant laten meegenieten van ons 10-jarig bestaan, maar ook willen we ons personeel bedanken voor de jarenlange inzet die ons geholpen heeft ons merk uit te bouwen naar wat het vandaag is! Daarom besloten we het groot aan te pakken! We gaan met ons personeel een heel weekend naar Berlijn! Even tijd om te ontspannen, te kletsen met elkaar over de afgelopen jaren, genieten van de stad, heerlijk te eten en te drinken. Kortom; ontspanning.

Daarom sluiten wij alle salons op zaterdag 2 November en Maandag 4 November!

We raden u aan om voor of na die tijd alvast een afspraak in te plannen als u geholpen wilt worden door uw favoriete kapster.


Produkt Uitgelicht!

Curls in an Bottle!

Creme-lotion voor krullend haar of permanent haar. TronTveit Curls in a Bottle Attitude is ideaal voor kort tot lang haar krullend haar verminderd kroes en pluis haar.

Deze hele maand slechts € 15,95

Delfzijl!

Inmiddels is de naam Zijnstijl Haarstijl bijna overal bekend! Delfzijl, Appingedam, Bedum, Spijk en Wagenborgen zijn we gevestigd, en wie weet waar nog meer toekomstig! Vandaag willen we Delfzijl even in de kijker zetten. Midden in het centrum in een authentiek pandje, die zeer recent weer mooi is opgefrist. Een gezellige salon met alle voorzieningen en uiteraard ons ervaren team. We werken hier zonder afspraak. Tot snel!


Wat hebben we verder nog te melden?

Voor nu vonden we het even prima zo! De herfst heeft z’n intrede luid en duidelijk gedaan, en de kou en regen hebben de zon en de warmte weggeblazen.

Toch heeft ook deze periode z’n fijne kanten. Warmte thuis, gezelligheid, een lekkere wandeling in guur weer in wellicht je nieuwe herfstoutfit! Want ja, de seizoenen bieden een fantastisch excuus om een nieuwe outfit te scoren! En wat past daar dan bij? Een nieuwe coupe! Laat je door ons inspireren om weer eens wat anders te doen. We helpen je graag, geheel vrijblijvend. We kunnen je alleen niet garanderen dat je niet toch blijft zitten in één van onze heerlijke stoelen om dat zojuist verkregen advies in de praktijk te laten gaan… En uiteraard kun je daarbij altijd, elke dag, gebruik maken van onze voordelige combideals.

Fijne maand en heel graag tot ziens!


 

 

 


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | Wagenborgen
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst