Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken 


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl November 2019!!

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via [email protected]!


Zijnstijl Haarstijl bestaat 10 jaar in November!!

Wow, wat vliegt die tijd.. Een veelgehoorde kreet, echter daardoor niet minder waar. 1 November 2009 tekenden we voor de overname van toen nog haarverzorging Barber in Delfzijl, Appingedam en Spijk. Inmiddels bijna 10 jaar verder, en vestigingen in Bedum en Wagenborgen erbij. Appingedam een rigoreuze verhuizing naar een nieuwe locatie te Overdiep. Verder veel tijd en geld geïnvesteerd in het ‘fris’ houden van de salons. Denkt u aan nieuw interieur, energiezuinige LED verlichting (alleen Spijk nog!) en de buitenkant van de panden. Ook blijven we innoveren met acties (elke maand weer), een heuse webshop en online bereikbaarheid via de social, de online agenda en ons laatste wapenfeit: de app van Spots!


Maandactie November December!

Aangezien November dit jaar een hele bijzondere maand is voor ons en we in December ook altijd wat extra’s doen voor onze klanten, hebben we dit jaar 2 feestmaanden bij Zijnstijl Haarstijl. Wat we daar gaan doen? Dat kunt u zelf gaan meemaken. Op gezette tijden en dagen hebben we gewoon weer wat extra’s, een klein geschenkje, een leuke attentie of in ieder geval iets waar we u als klant graag mee willen bedanken voor uw jarenlange, trouwe bezoek óf voor het feit dat u wellicht pas nét klant bent geworden!

De ‘basis’ aanbieding voor November is in ieder geval al een hele fijne: Deze hele maand maar liefst 5% korting op permanent!


PERSONEELSTRIP:

Fijn, een reisje naar Berlijn….

Niet alleen willen we u als klant laten meegenieten van ons 10-jarig bestaan, maar ook willen we ons personeel bedanken voor de jarenlange inzet die ons geholpen heeft ons merk uit te bouwen naar wat het vandaag is! Daarom besloten we het groot aan te pakken! We gaan met ons personeel een heel weekend naar Berlijn! Even tijd om te ontspannen, te kletsen met elkaar over de afgelopen jaren, genieten van de stad, heerlijk te eten en te drinken. Kortom; ontspanning.

Daarom sluiten wij alle salons op zaterdag 2 November en Maandag 4 November!

We raden u aan om voor of na die tijd alvast een afspraak in te plannen als u geholpen wilt worden door uw favoriete kapster.


Produkt Uitgelicht!

Biacre Resorge Tangle Out Tonic

Biacre Resorge Tangle Out Tonic is geschikt voor elk haartype. De tonic zorgt voor glanzend haar dat makkelijk doorkambaar is. Ideaal dus om klitten te voorkomen en te zorgen voor zacht en makkelijk doorkambaar haar. Maakt het haar prachtig glanzend!

Deze hele maand geen € 18,95  maar slechts € 15,00

Ons kadootje aan u!!

Natuurlijk kunnen we een jubileum niet voorbij laten gaan zonder extraatje voor onze klanten (en uiteraard blijft onze kado maand December gewoon in stand!). Deze hele maand geven we bij een besetdingsbedrag van € 50,00 een heerlijke bath&shower gel kado! Uniek, niet in de supermarkt verkrijgbaar. Een heerlijke, luxe aanvoelende gel die een schuimende weldaad is voor de huid!


Wat hebben we verder nog te melden?

Hou onze social media in de gaten dit weekend. Het hele team zit in Berlijn, en gaat genieten van leuke uitstapjes, heerlijk eten en bovenal ontspanning. We gaan er een mooi weekend van maken met veel lachen en gekkigheid. Daarna, op 5 November staat ons team weer fris en uitgerust klaar om samen met u de mooiste najaarskapsels te bedenken en uit te voeren. Heel graag tot ziens!

 

 

 

 

 


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | Wagenborgen
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst