Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken 


Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl Januari 2020!!

Zoals u van ons gewend bent, de nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl de 1e van de maand (of iets eerder, of iets later ;-)) in uw inbox! 1 x per maand weet u wat we van plan zijn de komende periode, en wat u van ons kunt verwachten met het oog op aanbiedingen, acties en allerlei andere informatie. Veel plezier met lezen, en mocht u wat kwijt willen dan kan dat via [email protected]!


Zijnstijl Haarstijl wenst u een fantastisch, gezond en gelukkig 2020!

2019 is alweer verleden tijd. Het jaar is voorbij gevlogen, en ook dit jaar is er weer veel gebeurt. Een  mooi jaar met veel kansen en uitdagingen. Een jaar waarin we weer veel in de salons hebben geïnvesteerd. De salon in Bedum helemaal opgefrist aan de buitenkant, de salon in Spijk voorzien van hagelnieuwe LED verlichting (alle salons hebben nu energiezuinige LED verlichting) en een prachtige nieuwe koffiemachine in Delfzijl. Ook achter de schermen hebben niet stilgezeten. We zijn begonnen met de nieuwe app van Spots (https://spots.today/) waar je realtime kan zien of je nog geknipt kan worden op korte termijn. Ook hebben we weer veel acties achter de rug met ondernemers om u als klant nét even dat beetje extra te bieden. Uiteraard gaat dat door in 2020! 2019 was ook het jaar van ons 10 jarig bestaan, wat we uitgebreid gevierd hebben met ons team en met U! Wat kunt u verwachten in het nieuwe jaar? Vernieuwing op een aantal vlakken, trainingen voor de laatste trends voor ons team en uiteraard het continu op peil houden van onze zaken zodat u altijd in een frisse, gezellige en professionele salon terecht kunt.

Kortom; actief! We zien u heel graag verschijnen vanaf 2 januari om samen met ons er weer een mooi jaar van te gaan maken!


Maandactie Januari.

Januari: Traditioneel een maand van de goede voornemens. Gezonder eten, meer bewegen, liever zijn voor elkaar. In het kader daarvan hebben we deze maand een kleine actie: Een weggeefactie om precies te zijn. Een ieder die een behandeling heeft gehad van ons, krijgt gratis een koffie of thee ‘to go’ mee, gewoon een lekker extraatje. Maar… u kunt hem ook weggeven. In dat geval krijgt u een lege beker mee, met een stempel van de salon erop. Zo kan degene bij ons een gratis koffie of thee komen halen. Gewoon, omdat het lekker is!

 

 

                                                                                     In het kader van #doeeslief, geef een lekker drankje weg!


Zwangerschapsverlof:

Mooi nieuws!

Leonie, van ons team Bedum is met zwangerschapsverlof. Super nieuws natuurlijk, maar uiteraard is ze de komende periode niet boekbaar. Uiteraard hebben we gezorgd voor uitstekende vervanging en zult u uiteraard de andere bekende gezichten in Bedum tegenkomen. We wensen Leonie een heerlijk verlof en uiteraard een voorspoedige bevalling. We houden u op de hoogte!


Produkt Uitgelicht!

Revlon Equave Kids Detangling Conditioner

Revlon Equave Kids Detangling Conditioner is een leave-in conditioner ontwart en verzacht direct en krijgt uw kindje glanzend, zijdeachtig haar. Ook is dit product zonder kleurstoffen en allergenen. Met een heerlijke groene-appelgeur waar kinderen fan van zullen zijn. Het bevat tarweproteïne om het haar te beschermen en te voeden. Na het gebruik van dit product voelt het haar zijde zacht aan en is uw haar compleet gehydrateerd

 

                                            Deze hele maand geen € 16,95  maar slechts € 13,95

Wat hebben we verder nog te melden?

Dat was het voor nu! We hebben ontzettend veel zin in het nieuwe jaar, en wij hopen u met ons.

Tot snel!


Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | Wagenborgen
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst