Zijnstijl Haarstijl

Afspraak inplannen & openingstijden checken Nieuwsbrief Zijnstijl Haarstijl


Nieuwe wereld?

Beste allemaal! Hier zoals u gewend bent weer de maandelijkse nieuwsbrief van Zijnstijl Haarstijl. Inmiddels leven we met z’n allen in een ‘nieuwe’ wereld. Een wereld waarin we veiligheid voorop moeten zetten om zo het virus uit te roeien. We willen deze nieuwsbrief dan ook beginnen om te benadrukken dat we ook graag uw medewerking daarin willen! We hebben voor de salons een protocol opgesteld, wat ook uw medewerking vraagt. We merken dat veel mensen al weer wat ‘losser’ worden en denken dat de maatregelen niet meer nodig zijn. Maar die blijven gelden. Dus aub, blijf thuis met klachten, blijf thuis als u getest bent en de uitslag nog NIET heeft, en hou de 1,5 m afstand. Was uw handen bij binnenkomst, kom zoveel mogelijk alleen. We hebben elkaar nodig, en willen niet onnodig risico lopen. Alvast bedankt voor uw medewerking!


Ventilatie en luchtreinigers.

Beste allemaal. In de vorige nieuwsbrief gaven we aan dat we bezig waren in alle salons luchtreinigers te plaatsen met HEPA filter, die ervoor zorgen dat de lucht gereinigd wordt en het risico op een eventuele besmetting nóg kleiner is. Ook ventileren we goed, en zetten we liever de kachel een tandje hoger dan dat we de ramen en deuren sluiten. In aanvulling op dat blijven we de (hernieuwde) richtlijnen volgen van de RIVM, en zijn de salons dusdanig ingericht dat er geen drukte ontstaat, en de afstand tot het moment van behandeling gewaarborgd blijft. Uiteraard blijven we goed schoonmaken, en zijn alle voorzieningen getroffen voor u, en de desinfectie van uw handen.Maandactie Oktober: Herfst!

 

 

De herfst is begonnen, en ondanks dat we wat meer binnen blijven, geeft het toch altijd een goed gevoel als je er goed uitziet. Onze tip: blijf dat lekker doen, dan zorgen wij voor een extraatje. Want, als u nu lekker heeft geshopt naar die mooie winterjas, die fijne schoenen of dat leuke truitje, is een nieuw kapsel toch iets wat het helemaal afmaakt. Of niet dan?  Daarom bij elke kleur en/of permanent behandeling alle resorge shampoos voor slechts € 10!


 

Produkt uitgelicht: Extreme Ultra Strong Gel voor slechts €14,75 € 11,95

Eigenschappen:

Gel met supersterke fixatie speciaal voor die extreme kapsels!

Gel met supersterke fixatie, onmisbaar voor het vormgeven van speciale stijlen en het modelleren van kortere kapsels. Bevat UV-filter.

Hoe te gebruiken: Voor een totale natte look, breng met de handen aan op licht vochtig haar en style zoals gewenst. Breng met de vingers aan om beweging toe te voegen, afzonderlijke lokken te scheiden of kortere kapsels te modelleren. Kan gebruikt worden op zowel nat als droog haar.


 

Zijnstijl Haarstijl blijft in beweging!

Ondanks deze uitdagende tijden, blijven we als bedrijf in beweging. Achter de schermen zijn we druk bezig met nieuwe uitingen in en buiten de salon, zorgen we ervoor dat alles volgens de nieuwe standaarden blijft, maar, hebben we wellicht ook straks nog wat groter nieuws te melden… Zorg dat u ons blijft volgen, dan weet u het als eerste! Een hele fijne Oktobermaand gewenst en we hopen u veelvuldig te zien. Probeer er wat moois van te maken!

Klik hier om in Google Maps te openen:

AppingedamSpijkBedumDelfzijl | Wagenborgen

 
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst